142 f'(x) + συν(1/x) = 2x ημ (1/x).
Αρχείο ετικέτας ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ
144 f(x) – ln x = f(x)/x .
144 f(x) – ln x = f(x)/x .
147 (f(x) – x^2 + 2)/(x – 2) + (f(x))/(x – 1) = 0.
147 (f(x) – x^2 + 2)/(x – 2) + (f(x))/(x – 1) = 0.
Συνέχεια ανάγνωσης 147 (f(x) – x^2 + 2)/(x – 2) + (f(x))/(x – 1) = 0.
161 e^x_f(x) = x + f(x).
161 e^x_f(x) = x + f(x).
173 x(f(x) – x) = ημ x
173 x(f(x) – x) = ημ x
88 x^(2) f'(x)+1 = x,
88 x^(2) f'(x)+1 = x,
82 ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
82 ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Λύση
Συνέχεια ανάγνωσης 82 ΠΡΟΣΗΜΟ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΘΕΜΑ 14
ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΘΕΜΑ 14
ΛΥΣΗ
Συνέχεια ανάγνωσης ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΘΕΜΑ 14