144 f(x) – ln x = f(x)/x .
Αρχείο ετικέτας ΓΝΗΣΙΩΣ ΑΥΞΟΥΣΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ
170 f”(x) = e^(-x) -1/x^2
170 f”(x) = e^(-x) -1/x^2
172 f(x) = e^x -1/2 x^2 + συν x
172 f(x) = e^x -1/2 x^2 + συν x
174 f(e^(x – 2)) = f(1/x)
179 1/χ -( 1/εφχ)
179 1/χ -( 1/εφχ)
76 ΕΜΒΑΔΟΝ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ CF ΚΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΤΗ
76 ΕΜΒΑΔΟΝ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ CF ΚΑΙ ΑΣΥΜΠΤΩΤΗ
Λύση
70 ΑΡΡΗΤΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ – ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ
70 ΑΡΡΗΤΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ – ΑΣΥΜΠΤΩΤΕΣ
ΑΣΥΜΠΤΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΜΤ ΘΕΜΑ 4
ΑΣΥΜΠΤΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΜΤ ΘΕΜΑ 4
ΓΝΗΣΙΩΣ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΜΑ 43
ΓΝΗΣΙΩΣ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΘΕΜΑ 43
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ-8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ-8